+31-20-6452393 info@datamatters.nl
De toekomst van uw data begint vandaag
Quantum

Voor meer informatie kunt u zich hier registreren.


Quantum lanceert een nieuw tape storage platform met drie nieuwe systemen – de Scalar i3, Scalar i6 en de StorNext AEL6 archief appliance.

De nieuwe Scalar oplossingen zijn ontwikkeld voor gebruikers met een explosieve groei van (ongestructureerde) bestanden en bieden een schaalbaar, betaalbaar en betrouwbaar platform voor duurzame opslag en preservering. Het nieuwe Scalar platform biedt een capaciteit van 12PB in een enkel 19” rack, tape is nog steeds het meest betaalbare opslagmedium en is uiterst betrouwbaar door o.a. policy-based controle van de data-integriteit, pro-actieve diagnoses, self-healing en data migratie functionaliteit.

Quantum Scalar


Tape blijft de beste keuze voor backup en disaster recovery, maar is daarnaast een zeer geschikt medium voor het langdurige opslaan, bewaren, beschermen en beschikbaar houden van uw waardevolle bestanden. Digitale archivering is voor iedere gebruiker belangrijk geworden i.v.m. wet- en regelgeving, de noodzaak bestanden voor een langere tijd beschikbaar te houden en ter ondersteuning van de continuïteit. Voor meer informatie over onze digitale archiefoplossingen verwijzen wij u naar: www.dataindecloud.com/archiving.

Quantum Scalar

Quantum Scalar i3

De Scalar i3 is ontwikkeld als easy-to-use tape library – van de eerste setup tot het dagelijks management. Met de Scalar iLayer management software heeft u een tape oplossing, die u met minimale inspanning zelf kunt beheren.
De Scalar i3 levert een capaciteit van 0.75PB in 3U tot 12PB in 12U. U beperkt zo de tape footprint in uw datacenter voor lage stroom- en koelkosten.

Quantum Scalar

Quantum Scalar i6

De Scalar i6 levert een best-in-class opslagdichtheid van 12PB in een enkel 19” rack – een minimale footprint voor een laag kostenniveau voor stroom en koeling. De Scalar i6 heeft Extended Data Life Management (EDLM) functionaliteit waarmee opgeslagen content toegankelijk blijft. Content op beschadigde tapes kan automatisch gemigreerd worden naar een andere tape.

 

Quantum StorNext

Quantum StorNext AEL6 archief appliance

De Quantum StorNext AEL archief appliances – AEL6 en AEL6000 – maken gebruik van automated policy-based tiering waarmee tape opslag op een kosten-effectieve manier aan gebruikers beschikbaar te stellen via een eenvoudige file system interface. Bovendien kan inactieve data eenvoudig naar goedkopere tape opslag verplaatst worden. Dit proces is transparant – data blijft voor de gebruiker beschikbaar -ongeacht de locatie.

 

Voor meer informatie over de i3, i6 en AEL6 kunt u zich hier registreren en ontvangt u bovendien informatie over de eindejaarspromotie van Data Matters en Quantum.