+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Hitachi Data Systems heeft al sinds jaar en dag een Clinical Repository (HCR) voor software-onafhankelijke opslag van medische data. Deze oplossing wordt in de medische sector gebruikt om meer met data van diverse bronsystemen te kunnen doen. Dataverzuiling wordt veroorzaakt door een groot aantal specifieke applicaties in de medische zorg. Met HCR heeft u nog maar één plek voor al uw data!

De metadata en gerelateerde primaire data van verschillende applicaties worden geconsolideerd en geïndexeerd in één data repository. Het voordeel hiervan is dat het zoeken van alle relevante documenten, foto’s, scans, lab informatie e.d. voor de betreffende patiënt sneller en efficiënter is uit te voeren. Data Matters zet hiermee samen met HDS breed in op de medische sector. Een Vendor Neutral Archive is met deze Clinical Repository te realiseren.

Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op met onze salesmanager: James Stell of mail naar info@datamatters.nl. Meer informatie vindt u op: http://www.hds.com/solutions/industries/healthcare/enterprise-data-management.html

 

mail_ons bel_ons