+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Uw data beter beschermd dan ooit met STRONGROOM

Een kluis in de cloud voor content archivering: maak kennis met Strongroom. Strongroom is de nieuwe clouddienst van Data Matters. Strongroom beschermt uw content tegen schadelijke invloeden van buitenaf en kwaliteitsverlies krijgt geen vat op uw data. Ondertussen houdt u maximale toegang tot uw content.

Veilige archivering in de cloud waar alléén u toegang tot heeft

U gebruikt Strongroom o.a. voor e-depot, als research data repository, voor e-mail en file archivering en voor het duurzaam bewaren van geodata en audio/video/surveillance bestanden. Met Strongroom kunt u oude applicaties uitfaseren. Of via objectreplicatie toepassen in een hybride omgeving. Het flexibele Strongroom biedt u alle ruimte. Uw data is beter beschermd dan ooit. Strongroom vormt bovendien een solide basis voor de inrichting van een oplossing in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Slim, veilig en duurzaam: profiteer van de voordelen van Strongroom

  • U profiteert van ICT-oplossingen van topleveranciers Hitachi Data Systems(HDS), Star Storage en Brocade, geïntegreerd in één clouddienst. En dat voor een gezonde Nederlandse prijs.
  • U verduurzaamt uw data-opslag in één klap. Uw data wordt veilig opgeslagen op energiezuinige systemen in Nederlandse datacenters die op groene energie draaien.
  • U bespaart verder op uw ICT-kosten, want u heeft minder hard- of software meer nodig. U archiveert slimmer en maakt minder back-ups.

Strongroom is geschikt voor alle data waar de wet, uw bedrijf of uw klanten van eisen dat de data beschikbaar en veilig is en blijft. Strongroom gebruikt standaardprotocollen en wordt vanuit ISO27001 gecertificeerde , fysiek beveiligde data centers (KPN/XS4ALL) aangeboden. Zo bouwt u met Strongroom een eigen veilige kluis in de cloud.

Wanneer bouwt u een Strongroom in uw organisatie?

  • U betaalt een zeer scherpe prijs voor de clouddienst via een contract voor 3 – 5 jaar.
  • Bij de implementatie, het beheer en het gebruik kunt u gebruik maken van de deskundigheid van Data Matters.
  • Een Nederlandstalig contract geeft u alle duidelijkheid over eigendomsrechten, ondersteuning, looptijden of verlenging en afsluiting.