+31-20-6452393 info@datamatters.nl
DATA  MATTERS
STRATUS TECHNOLOGIES

Intelligent, predictive fault tolerance 99.99999 uptime! The future of availability is here with the Brand New STRATUS ztC Endurance!

Stratus ztC Endurance

Stratus Technologies is sinds 1980 een belangrijke producent van fouttolerante computerservers (FT serie) en software (everRun). De belangrijkste productlijnen zijn de ftServer en voor o.a. industriële omgeving de Edge serie.

De recent vernieuwde ftServers hebben de krachtigste INTEL CPU’s aan boord en >99.999% en Applicatie beschikbaarheid d.m.v. hardware-based fault tolerance. De ftServer is een intelligent, self-monitoring, self-diagnosing, self-healing systeem. Met unieke kenmerken zoals:  automated uptime layer, active service architectuur, en modular design met hot swappable CRU’s (Customer Replaceable Units).

In welke markt u ook werkt, alle organisaties staan onder druk om de bedrijfsprestaties en efficiëntie te optimaliseren. Downtime of gebrek aan beveiliging zijn geen optie, we werken immers in een ‘Always On World’. De ftServer en de everRun software lenen zich hier uitstekend voor.

Stratus-oplossingen kunnen gegevens aan de bron verzamelen en analyseren ofwel direct bij uw kernbedrijfsprocessen (Edge serie). Of u nu een assemblagelijn, een olie- en gaspijpleiding, een waterzuiveringsinstallatie, een slim bouwproces of een biotechnologie- of ander maakbedrijf managed, u moet gegevens omzetten in bruikbare resultaten. Cloudoplossingen zijn niet altijd mogelijk of wenselijk in dergelijke omgevingen.

Soms moeten servers in de directe omgeving aanwezig zijn, in realtime met de juiste informatie, op de juiste plaats (aangeduidt als Edge Computing)

Onze oplossingen en platforms zijn eenvoudig te installeren en te implementeren, ze werken autonoom met constante beschikbaarheid en kunnen uw gegevens, beveiliging en reputatie beschermen – heel dicht op de werkvloer!

Stratus: Simple-Protected-Autonomous