+31-20-6452393 info@datamatters.nl
STORAGE SOLUTIONS by DATA MATTERS

Quantum is een wereldwijd bedrijf met meer dan 40 jaar expertise in het opslaan, archiveren en managen van zeer grote (complexe en ongestructureerde) datasets, in alle denkbare marktsectoren ongeacht het type data. Data Matters is al meer dan 20 jaar een dedicated en gecertificeerde partner van Quantum in de Benelux en levert het complete oplossingsgamma. 

DOWNLOADS

Hitachi Vantara is een wereldwijd bedrijf dat al meer dan 60 jaar begrijpt hoe data in bedrijfskritische omgevingen ten allen tijde beschikbaar moet zijn voor haar afnemers zonder interrupties! Daarom heeft Data Matters al meer dan 20 jaar geleden besloten om zelf volledig op Hitachi Vantara te vertrouwen net als haar huidige klanten. Hitachi wordt door 85% van de Fortune 100 lijst gebruikt.
Data Matters is al meer dan 20 jaar een dedicated en gecertificeerde partner van Hitachi Vantara in de Benelux en levert het complete oplossingsgamma.

DOWNLOADS

Commvault is al meer dan 25 jaar de marktleider in dataprotectie door de inzet van snapshots, back-up en restore, disaster recovery, replicatie, compliancy en archiverings oplossingen. Het voordeel: er is sprake van één compleet geïntegreerde oplossing. Commvault is niet voor niets voor de elfde opvolgend jaar door Gartner gepositioneerd als Leider in het Magic Quadrant for Enterprise Backup Software & Integrated Appliances. De vriendelijk geprijsde SaaS Metallic backup reeks die Microsoft AZURE omgeving als backup target gebruikt maakt het plaatje compleet.

DOWNLOADS