+31-20-6452393 info@datamatters.nl
DATA MATTERS

PROFIEL

Data Matters levert (cloud)diensten voor het duurzaam bewaren, beheren en raadplegen van digitale informatie. Voor een goede implementatie van de processen in de organisatie van de klant worden deze op maat aangevuld met tools en diensten.  

De oplossingen en diensten van Data Matters zijn gebaseerd op jarenlange expertise, diepgaande multidisciplinaire kennis en toonaangevende producten en diensten van innovatieve en betrouwbare technologiefabrikanten. Data Matters heeft langdurige en sterke samenwerkingsverbanden met Hitachi Vantara, Star Storage, DEVENTit, VHIC en andere leveranciers.

Als een echte toegevoegde-waarde dienstverlener met 20 jaar ervaring, ondersteunt Data Matters klanten expliciet breder dan veel andere aanbieders bij de implementatie van projecten, zoals met expertise in bijvoorbeeld datawetenschap en gegevens- en technologierecht. Van privacyrecht tot netwerk- en informatiebeveiligingsrecht.

Bij ieder project, net als bij de digitale transformatie algemeen, is het rechtskader van need-to-know en groot belang en vereist toepassing en fine-tuning in het concrete geval. Dat juridische kader bestaat een collectie uiteenlopende rechtsnormen, zowel wetgeving uit Nederland en vooral uit de Europese Unie, die randvoorwaardelijk is voor ieder veranderingsproces. Wie data-driven onderneemt of openbaar bestuurt, behoort dat zowel zorgvuldig als efficiënt te doen. Dus binnen de juridische piketpalen en tegelijkertijd zo optimaal als redelijkerwijs mogelijk is. 

Data Matters’ geavanceerde (cloud)diensten ondersteunen deze cruciale doelstellingen via een proactieve benadering van bedrijfsproces en datatechniek, de juridische aspecten van het project en de inzet van – een combinatie van – gestandaardiseerde proven technology.

Data Matters levert cloud op maat oplossingen – waarbij we een passende oplossing aanbieden op basis van uw eisen en wensen. Op basis van de informatiestrategie en -architectuur, de mogelijkheden m.b.t. investeringen, ambities en doelstellingen en de bedrijfsstrategie wordt een keuze gemaakt uit een passend scenario: een volledige cloudoplossing, een on-premise scenario of voor een hybride-omgeving.

Stuur een e-mail