+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Wouter Wassenaar

Wouter Wassenaar is een ervaren Projectleider en Service Manager die sinds 2008 zijn kennis en ervaring heeft opgedaan bij diverse (semi)overheidsorganisaties.

Wouter zijn carrière bij de overheid begon als Europese regelgevingsspecialist. In de twaalf jaar dat hij deze rol vervulde adviseerde hij bedrijven over de regelgeving m.b.t. Europese subsidies en ontwikkelde hij zich als key-user tot functioneel applicatiebeheerder. Hij ontwikkelde zich daarna als technisch applicatiebeheerder om vervolgens met zijn coördinerende kwaliteiten het operationele applicatieteam binnen de ICT supportorganisatie aan te sturen.  Wouter heeft binnen de overheid ook de rol van change manager en incident manager vervuld. Wouter managed ITSM procedures, tooling en support teams zowel intern als bij klanten die hierin ondersteuning nodig hebben.

De laatste jaren heeft Wouter zich vanuit IT service management ontwikkeld tot een ervaren project manager. Wouter is als geen ander in staat om een project binnen de gestelde scope pragmatisch te kunnen opleveren. Wouter heeft grote passie voor zijn vakgebied. Als rasechte project manager wordt hij enthousiast van projecten waarbij aan het eind van het project de opdrachtgever tevreden is met het geleverde resultaat, ook indien het resultaat wijzigingen heeft ondergaan op het gebied van planning, kwaliteit of budget. Zijn motto is dat elk goed projectresultaat hand in hand gaat met goede communicatie voor, tijdens en na het project. Wouter is volhardend en pragmatisch zonder zijn doel uit het oog te verliezen.

<<Team overzicht

Wouter Wassenaar

Wouter Wassenaar

Projectleider en service manager