+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Paul Schindeler

Paul Schindeler heeft in zijn ruim 25-jarige loopbaan informatie en communicatie technologie (ICT) vanuit verschillende disciplines in de praktijk toegepast. Vanuit internationaal onderzoek en advies, infrastructureel ontwerp, integratie en beheer – weer terug in advies gericht op de toepassing van ICT vanuit een multidisciplinaire aanpak.
Na zijn studie economische geografie aan de Universiteit van Amsterdam heeft Paul 10 jaar als onderzoeker en consultant gewerkt bij International Data Corporation (IDC) – alwaar hij in Europa een netwerk van landelijke adviescentra opzette. Bij de overstap naar Kanatek Technologies, een Canadese specialist van data opslag en data management oplossingen, zette hij zijn internationale werk voort als Business Manager Europe vanuit het Europese hoofdkantoor in Delft.

In 2001 richtte Paul Data Matters op. Data Matters is expert in duurzame archivering en duurzaam informatiebeheer. Het biedt advisering, begeleiding en ICT-oplossingen voor archivering en informatiebeheer: alles op het gebied van hardware- en software-infrastructuur voor het opslaan, delen en ontsluiten van dynamische en statische data. Deze oplossingen zijn schaalbaar, gebaseerd op open standaarden en houden rekening met de organisatorische en financiële mogelijkheden van de klant.

Als persoon is Paul een conceptueel denker, een teambouwer – bij voorkeur met meerdere disciplines, procesmatig en praktijkgericht, met gevoel voor situaties, mensen en technologie.

<<Team overzicht

Paul Schindeler

Paul Schindeler

Directeur/Adviseur