+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Data Matters ontvangt Solution Partner of the Year Award van Hitachi Data Systems (HDS)

Amstelveen, 11 februari – Data Matters, specialist in e-depot infrastructuur, digitale archivering en data-opslag, heeft de Solution Partner of the Year 2014 van Hitachi Data Systems (HDS) gewonnen. De award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Hitachi Information Forum, dat in Landgoed Duin- en Kruidberg in Santpoort is gehouden.

De intensieve samenwerking van Data Matters en Hitachi Data Systems heeft geleid tot innovatieve, geïntegreerde oplossingen op het gebied van opslag en archivering van digitale informatie. Een van die oplossingen waarvoor Data Matters de Solution Partner of the Year award is toegekend, is een turn key solution gebaseerd op scopeArchiv (archiefbeheer) softwarelicenties en Hitachi infrastructuur, bestaande uit een Hitachi rack server en het Hitachi Content Platform (digitaal bewaardepot/digital repository).

Deze combinatie wordt als turn key solution geleverd en kan eenvoudig en flexibel worden uitgebreid, zowel qua functionaliteit (werkzaamheden die een archief uitvoert) als in capaciteit (digitaal duurzame opslag van digitale archiefdocumenten). Ook kan deze geïntegreerde oplossing gekoppeld worden aan Data Matters ArchiefCloud voor objectreplicatie (disaster recovery). De oplossing wordt turn key opgeleverd, maar kan daarbij volledig worden aangepast op basis van de wensen en eisen van de klanten.

Lees meer, download het complete persbericht als PDF >>
Data Matters-persbericht-HitachiSolutionPartner-2014