+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Sinds twee weken heeft Data Matters een nieuwe website

 Het afgelopen jaar heeft het team van Data Matters veelvuldig nagedacht over de te varen koers. Daar is een nieuwe strategie uitgerold die uitgaat van drie pijlers:

  • Beheer
  • Opslag
  • Advies

Op de nieuwe website is in één oogopslag te zien waar Data Matters voor staat:

Uw Data! Onze expertise!

Dankzij een uitgebalanceerd netwerk van adviseurs, en vele jaren ervaring in het beheren, opslaan en bewaren van digitale informatie kunnen we u een oplossing bieden, die zowel organisatorisch als financieel bij uw eisen en wensen past.

Vaak kregen we het commentaar dat niet duidelijk was wat Data Matters nou precies deed. Data Matters is een expert op het gebied van beheer, opslag en advies van/over data dus. En dat zijn we al 14 jaar mede dankzij diverse langdurig partnerships. Deze partners zijn nu ook beter op onze website te vinden, zoals Hitachi Data Systems, Quantum, Brocade, Pure Storage en scope solutions ag. Soms al vele jaren partner, anderen net afgesloten partnerovereenkomsten. En daar zijn we trots op!

Hopelijk is de nieuwe website overzichtelijker en is in één oogopslag duidelijk wat we doen. Zodat we onze klanten in de toekomst nog beter kunnen helpen bij een passende oplossing. Mocht u nieuwsgierig geworden zijn naar ervaringen van bestaande klanten, klik dan eens op het kopje referenties en lees wat Provincie Noord-Brabant en/of Streekarchief Midden-Holland zeggen over onze samenwerking.

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Data Matters via de telefoon: 020-6452393 of e-mail naar info@datamatters.nl.

mail_ons bel_ons