+31-20-6452393 info@datamatters.nl
STRONGROOM RECORDS MANAGEMENT by DATA MATTERS

METALLIC ™

SaaS Backup & Recovery Metallic maakt gebruik van de software van Commvault voor brancheleidende databescherming van grootzakelijke kwaliteit met de eenvoud van SaaS.

Ontwikkeld in de cloud, gebouwd op jarenlange ervaring

 • Uitgebreide ondersteuning voor data op locatie, in de cloud en SaaS-workloads
 • Bescherming tegen ransomware met ingebouwde detectie van afwijkend gedrag
 • Flexibele herstelmogelijkheden met gedetailleerde zoekfunctionaliteit, point-in-time en out-of-place herstelopties
 • Probleemloos schaalbaar van één petabyte tot ruim 10.000 PB
 • Geautomatiseerde dagelijkse back-ups zonder gedoe
 • Isolatie van data voor optimaal beschikbare, hermetisch beveiligde en onwijzigbare back-ups
 • Encryptie van data tijdens de opslag en overdracht
 • Kan in een kwestie van minuten in gebruik worden genomen
STRONGROOM RECORDS MANAGEMENT by DATA MATTERS

Metallic VM & Kubernetes Backup combineert krachtige databascherming met de eenvoud van BaaS.

Meld je vandaag nog aan en profiteer van gratis onbeperkte Kubernetes-back-ups.

Is SaaS de juiste keuze voor jouw organisatie?

Metallic SaaS biedt je kostenefficiënte databescherming van grootzakelijke kwaliteit, maar zonder de complexiteit. Dat betekent: een eenvoudige implementatie, automatische upgrades, het uitblijven van hardwarekosten en een voorspelbaar abonnementsmodel.

 • Geen hardware-, netwerk- of infrastructuurkosten
 • Geen kapitaalinvestering – vereenvoudigd beheer
 • Geen onderhoud vereist (daar zorgen wij voor)
MAIL DATA MATTERS

Metallic VM & Kubernetes Backup

BaaS voor de bescherming van Hyper-V-, Vmware-, Azure VM-, VMC-, AVS- en Kubernetes-workloads in hybride cloudomgevingen. De unieke flexibele storage-functionaliteit van “SaaS Plus” waarborgt razendsnelle prestaties.

Metallic File & Object Backup

Geoptimaliseerde back-upprocessen en snel herstel van ongestructureerde data ter bescherming van Windows, Linux, Azure Blog en Azure Files. De unieke flexibele storage-functionaliteit van “SaaS Plus” waarborgt razendsnelle prestaties.

Metallic Database Backup

Bescherm bedrijfskritische SAP HANA- en Microsoft SQL-databases op locatie en in de cloud. De unieke flexibele storage van “SaaS Plus” waarborgt razendsnelle prestaties.

NEW – Metallic™ Salesforce Backup

Kom meer te weten over deze nieuwe oplossing voor de bescherming van SaaS-data in je Sales cloud, Service cloud en Financial cloud. Verkrijgbaar vanaf februari 2021.

Office 365 Backup & Recovery

Bescherm alles wat er binnen Microsoft Office 365 maar toe doet tegen beschadiging en verwijdering. *eDiscovery Edition eveneens verkrijgbaar.

Endpoint Backup & Recovery

Ongekend snelle en eenvoudige bescherming van endpoints dankzij geautomatiseerde back-ups en soepele, fijnmazige herstelprocedures. De unieke flexibele storage-functionaliteit van “SaaS Plus” waarborgt razendsnelle prestaties. *eDiscovery Edition eveneens verkrijgbaar.

Cloud Storage

Gebruikers van Metallic & Commvault profiteren van volledig beheerde opslag in de cloud voor een breed scala aan workloads. Ze kunnen daarbij alles via één interface regelen.

MAIL DATA MATTERS

“Dit is een geïntegreerde, gebruiksvriendelijke tool met legio automatiseringsmogelijkheden. Deze gebruiksvriendelijke software is makkelijk te implementeren en onder de knie te krijgen.”

SaaS+ betekent nog grotere flexibiliteit

We leveren oplossingen voor de opslag van back-ups die zijn ontwikkeld op basis van de wensen en behoeften van onze klanten. Metallic for Office 365 and Endpoints voorziet in onbeperkte opslag in Azure. Metallic Core Backup & Recovery biedt je de keuze om je eigen opslagvoorzieningen te gebruiken of die van ons, in de cloud of op locatie, zodat je over een lokale kopie beschikt voor snel herstel.

Ervaar het zelf!

 • Probeer nu 30 dagen de kracht van de Metallic™ Office 365 Backup & Recovery Essentials Edition uit op basis van stapsgewijze instructies
 • Vraag bij ons de Trial vandaag nog aan:

Contactformulier

5 + 12 =

MAIL DATA MATTERS
STRONGROOM RECORDS MANAGEMENT by DATA MATTERS