+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Leertraject e-depot


Ontwikkel én implementeer uw strategie voor digitale duurzaamheid in uw organisatie.
Volg het unieke, tweejarige leertraject e-depot van Data Matters.

Wilt u in de toekomst toegang blijven houden tot de digitale informatie van vandaag? Begin dan nu met de  invoering van een e-depot in uw organisatie. In een uniek, tweejarig leertraject van Data Matters leert u zowel het digitale bewaardepot als alle procesmatige aspecten van de invoering van een e-depot kennen.

U geeft uw kennis gelijk vorm in de dagelijkse praktijk van uw werk. Dat is immers de beste oefensituatie! Zodra u het gebruik van het digitaal bewaardepot in de vingers heeft begint het echte werk: u ontwikkelt en implementeert de organisatorische processen die een e-depot met zich mee brengen. Dat gaat in de praktijk vaak met de nodige vraagstukken en uitdagingen gepaard.

Dankzij de deskundige begeleiding door het expertteam van Data Matters en interactieve sessies met vakgenoten maakt u de implementatie van het e-depot in uw organisatie tot een succes. Daarmee blijft de digitale èn gedigitaliseerde informatie van uw organisatie duurzaam toegankelijk en beschikbaar.

Wat houdt het leertraject e-depot in?

Door middel van onderstaande vijf speerpunten maken we het leertraject e-depot een succes:

  1. U past kennis en inzichten gelijk toe binnen uw organisatie: de praktijk is de beste leerschool die er is!
  2. U krijgt 2 jaar lang training en individuele begeleiding op maat: Data Matters snijdt de begeleiding toe op uw wensen en vragen.
  3. U heeft uw handen vrij om invoering van het e-depot in uw organisatie te realiseren: Data Matters verzorgt immers het functionele en technische beheer van het e-depot.
  4. U werkt met gecertificeerde technologie van Hitachi Data Systems, die in Nederland en wereldwijd wordt toegepast door een groot aantal diverse organisaties.
  5. U wordt geïnspireerd door ontmoetingen met vakgenoten tijdens de halfjaarlijkse sessies en daarna, in het netwerk dat u dankzij het leertraject heeft uitgebreid.
E-depot Data Matters