+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Data services

Wet- en regelgeving eist dat bedrijfsinformatie veilig, betrouwbaar en duurzaam gearchiveerd moet worden – zeker dit jaar en in de toekomst in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast hebben organisaties een zakelijk of commercieel belang om gegevens doelmatig te bewaren en te kunnen ontsluiten. Echter, voordat een efficiënte uitvoering van online archieftoepassingen mogelijk is, moet de bedrijfsinformatie eerst uit de verschillende informatiesystemen worden onttrokken en omgezet in een formaat dat geschikt is voor duurzame archiefopslag.

Data Matters biedt oplossingen, die letterlijk het werk uit handen van de gebruikersorganisatie neemt. Enerzijds biedt Strongroom een clouddienst voor content archivering, waarmee het duurzaam bewaren, beheren en toegankelijk houden van data wordt gerealiseerd. Anderzijds levert Strongroom hulpmiddelen (softwaretools) om content op een efficiënte en gecontroleerde wijze te migreren van diverse bronsystemen naar een beveiligd digitaal archief en/of om één of meer bronsystemen direct te integreren met een digitaal archief.

Data Matters ontzorgt iedere gebruikersorganisatie bij de onvermijdelijke transitie naar cloud computing en maakt migratie van data uit legacy ECM-systemen en het direct integreren van ECM-systemen en DMS-oplossingen met een online archief mogelijk, waardoor later data migratie wellicht overbodig wordt.

Strongroom is gebaseerd op een betrouwbare, schaalbare en beveiligde data repository en softwaretools waarmee u uw data veilig, betrouwbaar en duurzaam kunt archiveren.