+31-20-6452393 info@datamatters.nl
Xillio - Data Matters - Strongroom
Xillio - Data Matters - Strongroom

Content services

Wet- en regelgeving eist dat bedrijfsinformatie veilig, betrouwbaar en duurzaam gearchiveerd moet worden. Daarnaast hebben organisaties een zakelijke of commerciële belang om gegevens uit archief of e-depot doelmatig te bewaren en kunnen te ontsluiten. Echter, voordat efficiënte uitbesteding van online archieftoepassingen mogelijk is, moet de bedrijfsinformatie eerst uit de verschillende informatiesystemen worden onttrokken en omgezet in een formaat dat geschikt is voor duurzame cloudopslag.

Xillio en Data Matters bieden oplossingen, die letterlijk het werk uit handen van de gebruikersorganisatie neemt. Enerzijds biedt Strongroom een clouddienst voor content archivering voor het duurzaam bewaren, beheren en toegankelijk houden van data. Anderzijds levert Xillio een bewezen methode en de expertise om content op een efficiënte en gecontroleerde wijze te migreren van diverse bronsystemen naar één of meer doelsystemen.

De gecombineerde dienstverlening van Xillio en Data Matters ontzorgt iedere gebruikersorganisatie bij de onvermijdelijke transitie naar cloud computing voor archiefdiensten. Daarnaast bieden de leveranciers de mogelijkheid om legacy ECM-systemen en DMS- applicaties te integreren met Strongroom, waardoor migratie wellicht overbodig wordt.

Lees meer over Strongroom >>

Lees meer over Content migratie services  >>

Lees meer over Content integratie software >>

Xillio - Data Matters - Strongroom