+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Profiteer van de brede expertise van Data Matters

In ons team hebben we alle kennis en ervaring gebundeld om digitaliserings- en archiveringstrajecten over de volle breedte, en van begin tot eind te kunnen begeleiden.

  • Duurzame archivering en duurzaam informatiebeheer
  • Digitalisering en digitaal informatiemanagement
  • Digitaal bewaardepot (ook wel e-depot): hierbij bieden we zowel technische support, implementatie en verandermanagement als een 2-jarig leertraject waarin u zelf alle benodigde expertise ontwikkelt.
  • Hardware en software: we werken alleen met de beste en best betaalbare technologieën. Ontdek op onze partnerpagina wie onze partners zijn.
  • Innovatie op het gebied van archivering van digitale kunst, games, websites, blogs, vlogs etc.
  • Wet- en regelgeving, juridische aspecten en kwaliteitseisen
De toekomst van uw data begint vandaag

E-book: in 4 stappen naar een toekomstbestendig archief

Informatie is van groot belang voor de bedrijfsvoering en processen van vandaag. Maar het blijft ook steeds vaker
van waarde in de nabije en verre toekomst – soms tot in de eeuwigheid. Waardevolle informatie vraagt om zorgvuldige behandeling. Alleen met visie, beleid en goede implementatie met passende ICT krijgt u grip op de informatie die binnen uw organisatie van belang is. In het e-book ‘De toekomst van uw data begint vandaag‘ leest u hoe u in 4 stappen uw zaken nu goed regelt om uw archief toekomstbestendig te maken.

 

Vraag het e-book 'De toekomst van uw data begint vandaag' aan!

Advieskaart

Wilt u af en toe advies over archivering of informatiebeheer? Met de advieskaart van Data Matters koopt u vooraf een aantal uur advies in, die u kunt opnemen wanneer u dat nodig heeft. Daarmee heeft u altijd snel onze expertise in huis. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. Dan nemen wij contact met u op.

Al 15 jaar expert – en toch leren we nog elke dag

Technologieën, wetgeving en opvattingen over duurzaam archiveren en duurzaam informatiebeheer veranderen continu. Daarom houden wij onze kennis voortdurend op peil. Hoe?

  • We zijn multidisciplinair: we combineren technologische expertise en archiveringsdeskundigheid met kennis over juridische aspecten, beleidsvoering en verandermanagement. We verrijken en verdiepen onze expertise iedere dag dankzij de ervaringen die we in de praktijk opdoen.
  • We zijn praktisch: we leren elke dag weer uit de praktijk wat werkt, en wat niet werkt. Duurzame archivering en duurzaam informatiebeheer blijkt vaak maatwerk. Dus komen we soms met andere benaderingen of oplossingen die niet direct voor de hand liggen.
  • We zijn nieuwsgierig: vanuit een nieuwsgierige, onafhankelijke houding onderzoeken we samen met onze klanten naar de mogelijkheden voor de beste oplossing. Zo ontwikkelen onze klanten snel kennis en kunnen ze veel zelf oppakken en uitvoeren. Dat leidt niet alleen tot het beste resultaat – het houdt onze trajecten ook betaalbaar.

Bij de keuze voor nieuwe archiefbeheersoftware zochten we een leverancier die begrijpt dat in deze tijd van snelle veranderingen oude modellen niet meer voldoen. We zochten een partner die open, flexibel, innovatief en leergierig is. Dat is Data Matters en ze hebben ons niet teleurgesteld.

Tom Kuipers

Coördinator IT en digitalisering, Streekarchief Midden-Holland