+31-20-6452393 info@datamatters.nl

Collectiebeheer met Atlantis Museum en Strongroom

Collectiebeheer kan vanaf heden 100% online met Atlantis Museum en de unieke mogelijkheid om naar het e-depot Strongroom van Data Matters weg te schrijven! Uw collectie is uniek net als de mensen die ermee werken. Atlantis Museum is ontwikkeld met maar één doel voor ogen: eenvoudig en volledig web-based uw collecties beheren op basis van standaarden zoals; Spectrum, maar ook voor het volledig beheer van de processen.

Atlantis Museum is als basismodule uit te breiden met modules voor het beheer van onder meer beeldcollecties, archieven, gedrukte bronnen, bibliotheekcatalogi, handgeschreven bronnen, dossiers en andere gemengde collecties. Als u samen met ons heeft bepaald wat u nodig heeft vormen de verschillende modules één geïntegreerd multimediaal informatiesysteem waarin de collecties afzonderlijk én integraal te beheren zijn.

Download hier de volledige brochure.

Atlantis Museum is een standaardpakket met het gevoel van maatwerk. Tevens is er de mogelijkheid om extra (betaalbare) diensten af te nemen die er voor zorgen dat uw kostbare collectie optimaal geregistreerd blijft en flexibel kan worden voorzien van autorisaties, persistent identifiers of Google Maps.

Een vrijblijvende demonstratie kan natuurlijk ook, want zien is geloven.
Vul uw gegevens hier in en dan nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen: MAIL ons direct.

Data Matters is sinds 1 januari 2017 exclusief dealer van Atlantis voor musea in de Benelux.
Atlantis Museum is ontwikkeld door DEVENTit uit Bunschoten.
http://www.deventit.nl

STRONGROOM - DATA MATTERS